Arbitri Vale Malinul Copiilor
Trofeu 2013
Regulament Editii Anterioare Alte Competitii
Foto Video
Rezultate Rideri 2014 2013 2012 2011 2010 2009
Cont Abonament de Sezon Fara Taxa
Feedback
Premii Kit start
since 1998

HISTORY

Rezultatele concursului de schi&snowboard Ecoul Malinului edititia a 6-a

Dupa noaptea de vineri spre simbata, care ne-a dat emotii din cauza ploii si a ghetii formate pe corturi, ziua de simbata s-a dovedit perfecta pentru concurs.

In cursul diminetii zapada a fost destul de inghetata, la un moment dat s-a pus problema aminarii concursului din motive de siguranta.

Din fericire soarele a tinut cu noi si in jur de ore 11.30, dupa testarea zapezii pe vale, s-a hotarit de comun acord cu echipa Salvamont Busteni, prezenta ca de obicei la fata locului,  ca nu mai exista nici o piedica in inceperea concursului.

Spre deosebire de anul trecut, anul acesta a fost mult mai multa zapada si din acest motiv variantele de intrare in concurs au fost variate.

Tinind cont de caracterul extrem al concursului s-au punctat variantele cele mai spectaculoase. Ne-au tinut cu sufletul la gura Tirea Mihai din Sinaia, care a si cistigat locul I la schi.  O evolutie deosebita la schi a avut si Kadar Balazs din Tg. Mures, care a luat premiul special pentru tehnicitate.

La snowboard Dodo Gabor (Tg. Mures) si Titus Vlaicu (Brasov) ne-au impresionat prin evolutia lor, lucru reflectat si in rezultate (locurile I si II).

Si Mortila Andrei (Sinaia), care a obtinut un premiu special la snowboard a avut o evolutie deosebit de extrema.

Tirea Mihai, locul I schi

La intrarea in ultimul canion o crevasa ce putea fi trecuta prin saritura a pus la incercare concurentii.

Concursul s-a desfasurat pe aproape intreaga lungime a vaii, fara intreruperi (sosirea a fost la iesirea din ultimul canion, in apropiere de Hornul Pamintos). Tinind cont de lungimea vaii, zapada destul de grea si de factorul timp in stabilirea punctajelor, concurentii au fost destul de solicitati.

Am fost dezamagiti de participarea redusa a fetelor la aceasta editie, cele prezente Anca Coller si Finichiu Ioana la snowboard si Andrada Ghitoc la schi avind evolutii deosebit de bune.

 

Festivitatea de premiere a avut loc in fata cabanei Gura Diham.

Andrada Ghitoc, 12 ani, din Brasov - schi

Sursa: Alpinet.org

Foto: Costin Tudor

 


 

CUPA MALINULUI este prima si cea mai longeviva competitie de schi & snowboard Freeride din Romania. Competitia s-a desfasurat fara intrerupere din 1998 pana in 2014.

| Despre Noi | Programe Ski | Alte competitii | Media | Corporate | Contact |

Powered by RaduSavin.ro & TeamXpert. Copyright © MMX - MMXIV. All rights reserved.